VELKOMMEN TIL LINDESNESSPILLET

Referanser

ANBEFALES VIDERE


"Vi var skeptiske til å bli med fordi vi ikke ønsket å drive med salg av produkter eller ta på oss annet arbeid.

Men vi ble overtalt til å gå med og lovet at det ikke skulle være noe jobb med dette for MK.


Det ble en positiv greie for klubben, det var et bra produkt som mange kjøpte, det som var fint at deler av inntektene gikk tilbake til lokale klubber som MK.

Hele prosessen var ordnet, klubben har ikke brukt noe tid på dette. Det har samtidig vært en god fortjeneste til klubben. Anbefales videre til andre lag og foreninger."Inge Nilsen

FK Mandalskameratene

GOD INNTEKT FOR LITE ARBEID


"Marnardal har hatt en positiv opplevelse med å fronte og selge Lindesnesspillet. Prosessen startet da Arnfinn fra lindesnesspillet.no kontaktet styrelederen i 2020 med et tilbud om avtale.


Idrettslaget har frontet spillet på hjemmesiden og i sosiale medier, samt brukt spillet som premier på arrangementer. Dette har bidratt til positiv omtale av idrettslagene i Lindesnes, i tillegg til å gi penger til idrettslagets kasse.

Totalopplevelsen har vært positiv, og denne "dugnaden" har vært enkel og gitt god inntekt med lite arbeid. Derfor vil idrettslaget anbefale dette til andre idrettslag."Mari Usland Dahl

Marnardal IL

KOMPLETT PAKKE


"Vi ble kontaktet av Lindesnesspillet om vi ønsket å markedsføre Lindesnesspillet gjennom idrettslaget mot provisjon av salget. Det har vært en lite arbeidskrevende dugnad som har gitt idrettslaget inntekter. Lindesnesspillet har stått for alt arbeid knyttet til produksjon og distribusjon av spillene ut til utsalgsstedene, og vært en profesjonell og god samarbeidspartner.


Lindesnesspillet har potensial til å være en god inntektskilde for idrettslag som bruker tid på markedsføring og salg av spill i lokalsamfunnet."


Ole Fladstad

Spangereid IL

ENKLESTE NOENSINNE


"Vår rolle begrenset seg til å signere avtalen og markedsføre spillet på Facebook. Lindesnesspillet tok seg av alt arbeidet – sponsorer, design, produksjon, og distribusjon til salgssteder.


Resultatet var en dugnad med minimal innsats fra vår side, men med betydelige inntekter. Denne enkle prosessen resulterte i et morsomt og godt mottatt produkt.


Prosjektet ble beskrevet som den enkleste inntektskilden noensinne. Vi anbefaler dette samarbeidet til andre idrettslag, spesielt for de som ønsker minimalt arbeid og gode inntekter."


Ina Birkeland

IL Giv/Akt

kvadrat blå slagord
IMG_1666
Lindesnesspillet oversikt
1 åpen_eske lindesnes
1 åpen eske Søgne
1 åpen_eske lyngdal
1 åpen_eske søgne
1 åpen_eske
åeske
1 åpen_eske Grimstad