VELKOMMEN TIL LINDESNESSPILLET

Våre spill

Sirdalspillet


Med Tonstad IL i spissen fikk hyttekommunen på grensen mellom Agder og Rogaland realisert Sirdalspillet på tampen av 2023. Sirdal Skilag og Sirdalsløyper ble også med på laget.

Lillesandspillet


Lansert 01.11.23 i samarbeid med IL Høvdingen og Lillesand IL. I Lillesandspillet kan du kjøpe aksjer i blant annet

SG Armaturen, Jens Eide og Foldvik Rørleggerforretning. Trekk sjansekort, prøv lykken og få kundeutbytte i Lillesands Sparebank.

Grimstadspillet


Sommerbyen på sørlandet fikk i 2023 sitt eget unike brettspill. Idrettslagene FK Jerv, Amazon FK, Grimstad Turn- og Idrettsforening og Imås IL bidro med velvillighet for å realisere sine mål. Her kan du sikre deg aksjer i giganten J.J Ugland og serveringsstedet Apotekergaarden.

Lindesnesspillet


Vårt første spill ble lansert i november 2021. FK Mandalskameratene, Marnardal IL, Holum IL, IL Giv Akt og Spangereid IL var idrettslagene som ble med på prosjektet.

Salget av første opplag genererte over 270.000 kroner til de samarbeidene idrettslagene. 

Lyngdalspillet


I forbindelse med Lyngdal og Audnedals kommunesammenslåing i 2022 lanserte vi et brettspill som dekker hele lokalsamfunnet. Bedrifter og idrettslag fra Lyngdal, Kvås og Konsmo ble med på laget. I Lyngdalspillet kan du kjøpe og selge aksjer i for eksempel dagligvarebutikken på Konsmo, hjørnesteinsbedriften Berry Alloc, og Logo AS fra Kvås.

Sykkylvspelet


Et velvillig Sykkylven Industri- og Næringslag kontaktet oss angående en spilldrøm høsten 2023 - og ikke lenge etter fikk teknologibygda Sykkylven sitt eget brettspill. 

Åseralspelet


Lindesnesspillet AS og Åseral Idrettslag gjorde i 2023 en god jobb sammen - med mål om å lansere Åseralspelet i god tid før jul 2023. I spillet kan du blant annet kjøpe aksjer i skisenterene på Eikerapen, Ljosland og Bortelid. 

Søgnespillet


Sammen med de største idrettslagene i gamle Søgne kommune fikk vi lansert Søgnespillet i siste liten før jul 2022. Søgne Turnforening, Søgne Danseklubb, Søgne IL, Søgne HK og Søgne FK representerte idretten i kommunen.

Grindheimspillet


Et offensivt Grindheim IL og et velvillig næringsliv gjorde at vi høsten 2022 lanserte Grindheimspillet - til stor glede for de omtrent 800 innbyggerne i den sjarmerende bygda.

Lag spill med oss

Vi hjelper deg med å realisere din brettspillidé. For bygd og by, idrettslag, foreninger, og både store og små bedrifter!

Vårt produkt er av høy kvalitet og garanterer timesvis med moro og underholdning. Med gode referanser fra våre fornøyde kunder kan du være trygg på at du får det beste fra oss. Velg oss for et spennende spill som vil engasjere hele familien!

Bedrift


Skap ditt eget brettspill for bedriften din! La kreativiteten blomstre og vi vil hjelpe deg med å gjøre det til virkelighet. Tilpasset din bedrift, med gjenkjennelige elementer. En sikker vinner blant dine ansatte, men også dine forrretningsforbindelser. 


Les mer

Idrettslag eller forening


Ditt hjemsted fortjener et morsomt og lærerikt brettspill. Vi vil ha idrettslag og foreninger med på laget! For oss er ingen for liten - ingen for stor.

Vi har lansert spill for kommuner, byer og små bygder.


Les mer